woensdag 6 januari 2010

Astrologisch advies in bedrijfsleven rukt op

Dat astrologie salonfähig wordt, moge blijken uit het feit dat steeds meer grote gevestigde ondernemingen gebruik maken van astrologen. Zo liet KLM zich tijdens de fusie met Air France adviseren door een astroloog en lieten ook verzekeringsgroep Generali, het ministerie van OCW en KPN zich bijstaan door sterrenwichelaars.

Voor Hanneke Lageman, gediplomeerd lid van de Astrologische Vakvereniging Nederland, is dit niets nieuws. Lageman, die gespecialiseerd is in bedrijfs-, studie- en loopbaanastrologie en die emplooi vindt in het bedrijfsleven, de modewereld, de reclamesector, justitie en overheid, heeft haar klantenkring de afgelopen jaren alleen maar zien groeien. Illustratief was Lagemans recentelijke optreden op een businessbijeenkomst waar ruim zestig deelnemers zich door haar lieten adviseren en ontleden. Onder de deelnemers waren bedrijven als Philips, ABN AMRO, Fortis, VGZ en de Efteling

Niet alleen adviseert Lageman bedrijven, ze krijgt ook veel vragen van jonge hoogopgeleiden met betrekking tot loopbaanadvies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten