woensdag 6 januari 2010

Online opleiding astroloog in 5 lessen

Astrologie is veel gemakkelijker dan doorgaans wordt gedacht. Het is dan ook niet toevallig dat dure beroepsopleidingen in de astrologie geen enkele eis stellen ten aanzien van de vooropleiding. De gewone astrologie kent een paar eenvoudige regels die je gewoon flink moet oefenen. Voor mij als onderwijskundige was het een uitdaging om nu eens een complete opleiding astrologie te maken die bestaat uit een gering aantal lessen en toch alle kennis aanreikt die vereist is voor de beroepsastroloog. Dat is gelukt.

Astroloog worden

Niets is eenvoudiger dan dat: astroloog worden. In 5 lessen ben je helemaal op de hoogte van hoe je
  1. iemands karakter duidt
  2. iemands liefdesleven opspoort en vragen daarover beantwoordt
  3. iemands beroepsleven opspoort en vragen daarover beantwoordt
  4. voorspellingen doet over alle levensgebieden
  5. een astrologie praktijk opzet


Een astroloog is iemand die de formules uit de traditie doorgeeft. Het doet hier weinig ter zake wat de waarde van de informatie uit de astrologische traditie is. Feit is dat er massaal interesse in is. Wat niet klopt is dat er zo geimzinnig over gedaan wordt. Veel astrologen presenteren zich als een soort door god gezondern superwezens. In de praktijk herhalen ze gewoon wat ze uit boeken hebben gepeurd. Daar is niets mis mee, met dat doorgeven van informatie.

In de opleiding Astroloog in 5 lessen krijgt de cursist het volgende:
  • Een compleet astrologie programma met uitgebreide duidingen
  • Een compleet overzicht van alle onderdelen en formules van de westerse astrologie, zowel voor het beschrijven van karakters, als het doen van voorspellingen en het beschrijven van relaties.
  • Begin gewoon met les 1 Inhoud lessen astrologie en gebruikt cursus materiaal en kosten: click
  • Zodra je les 1 klaar heb, meld je je voor de opgave die erbij hoort bij me aan. En als je die goed heb gemaakt, volgt les 2 en zo tot les 5.
  • Je krijgt een diploma na afloop
Voor veel gestelde vragen click hier


Diploma Bij voldoende resultaat word je ingeschreven in het register als Basis Register Astroloog van de AstroBoot Akademie. Als je voor het examen geslaagd bent krijg je desgewenst het diploma BasisAstroloog.

Rechten Je hebt met je inschrijving in het register de volgende rechten: je kunt je vestigen als beroepsastroloog.

Wie verder wil gaan volgt de Opleiding astrologisch raadgever

Geen opmerkingen:

Een reactie posten